Over

Stawon is de site met alle achtergrondinformatie en interessante artikelen voor iedereen die oprecht geïnteresseerd is in architectuur. Stawon is dus de verzamelplek van alles wat u van architectuur zou willen weten. Om u een nog beter beeld van Stawon te geven kunt u hieronder lezen wat u zoal van Stawon kan verwachten.

Wat is er te vinden op Stawon
Stawon bevat veel interessante informatie zoals bijvoorbeeld informatie over de bekendste Nederlandse architecten en over de Nederlandse architectuur traditie. Deze informatie is voor de liefhebbers interessant en voor anderen misschien een goede bron voor een verslag of rapport.

2011-Schatkamer---Topstukken-uit-de-Nederlandse-architectuur-132758934889

Uitgebreide info en leuke weetjes
Naast informatie over de geschiedenis van de architectuur heeft Stawon ook altijd leuke weetjes, zoals bijvoorbeeld een lijst met de vijf hoogste bouwwerken ter wereld. Deze informatie wordt zorgvuldig gecheckt, zodat deze altijd up-to-date is.

Het laatste nieuws
Ook liefhebbers die graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van architectuur wil Stawon graag bedienen, daarom kunt u hier ook artikelen vinden met het laatste nieuws op architectuur gebied.

Zoals u kunt zien doet Stawon haar uiterste best om alles wat u interessant vind op het gebied van architectuur op onze site te verzamelen. Wij doen dit omdat wij zelf gek zijn van architectuur en omdat we u graag willen laten meegenieten. Om u niks te onthouden werken wij ook graag met linkjes naar foto’s en video’s op andere sites. Zo kunt u bij Stawon alles vinden.